Despre noi

Facilități
Romanian Golf Evolution

Ne găsiți în inima transilvaniei, pe Calea Turzii 176-178, în Cluj-Napoca.

Vă punem la dispoziție un teren Pitch&Putt de 6 Cupe Par 3, cu facilități de Driving Range, pentru instructaj și antrenament, dar și o zonă indoor pentru pregătirea în sezonul rece, unde de luni până duminică o frumoasă comunitate de golferi se antrenează, socializează și susțin perpetuarea pasiunii pentru golf.

La noi, pasionații au posibilitatea să joace golf cu prietenii sau familia, să cunoască oameni noi și să-și formeze relații productive, să-și perfecționeze tehnica de joc sau să participe la competiții special gândite pentru vârsta și capacitatea fiecăruia. În sezonul rece, folosind tehnologia, dăm continuitate antrenamentelor de golf. Astfel, în cadrul indoorului avem amenajate 2 poziții de tragere, cu simulator Trackman și FlightScope.

La Romanian Golf Evolution găsiți următoarele zone unde vă puteți antrena:

1. Pitch & Putt

Pitch &Putt este un teren de golf cu 18 trasee Par 3, dedicat tuturor : incepatorilor, copiilor cat dar si jucatorilor cu low HCP. Avantajele unui astfel de teren sunt:

– antrenamentul jocului scurt intr- un mod interactiv
– posibilitatea de juca golf chiar si atunci cand nu ai mult timp la dispozite,
– precum si placerea de a merge pe teren impreuna cu copilul tau sau cu un amic care este incepator.

Lungimea treaseelor variaza intre 52 si 89 de metri si au diferite dificultati, obligand jucatorii la precizie si acuratele.

Atunci când timpul nu îi permite unui jucător să încheie o rundă de golf, acesta se poate antrena în această zona special dedicată. O rundă de 18 Cupe durează aproximativ 2 ore, în timp ce o rundă de 6 Cupe se poate juca în 30 min.

2. Driving Range

Driving Range-ul  este zona de antrenament pentru jocul lung si scurt.

Pentru cei care vor să-și îmbunătățească jocul de golf este esențial antrenamentul în Driving Range. Aici jucătorul învață să-și controleze loviturile, se focusează pe îmbunătățirea tehnicii, câștigă constanță în swingul de golf.

Structura funcționează independent pentru membrii, aceștia având libertatea de a o accesa oricând doresc, pe baza unui card.

3. Indoor Golf

În timpul iernii sau atunci când ploaia nu permite accesul pe teren, ai posibilitatea de a te antrena indoor la unul din cele 2 simulatoare: TrackMan și FlightScope. Acestea pot fi folosite pentru antrenament individual, unde jucătorul își analizează singur parametrii afișati de aparat și se corectează în timp real, sau poate fi închiriat pentru a juca o rundă de golf cu prietenii.

Cea mai importantă caracateristică este aceea că jucătorii pot participa la competițiile internaționale organizate de TrackMan sau FlightScope.

Accesul indoor se face pe bază de programare.

4. Pro Shop Golf

In Pro Shop-ul nostru gasesti  bag-uri si crose de golf,  articole de imbracaminte dedicate jocului de sport , precum si accesorii de golf: manusi, mingi, prosoape, tee-uri, etc.

Din 2020 Mircea Stoica este ambasador Callaway in Romania.

5. Professional Fitting Center

Atunci când hotărăști să-ți schimbi crosele, ai nevoie de asistența unui profesionist și de tehnologie care să completeze procesul.

La RGE găsești servicii profesionale de Costum Fitting. Crosele nu se aleg la întâmplare, ci după date precise, măsurate cu ajutorul tehnologiei în domeniu. Durata unui astfel de proces este între 1,5 – 2 ore și are următoarele etape:

 • Interviu
 • Static Fitting
 • măsurătorile fizice ale golferului
 • stabiirea caracteristicilor croselor: shaft , grip , loft
 • Dinamic fitting
 • Analiza zborului mingii

Tot în cadrul cetrului de fitting oferim servicii de regripare a croselor, schimbare shafturi, construcție crose.

Petrece-ți timpul liber într-un mod plăcut.

Rezervă un loc la Romanian Golf Evolution.

Fă o rezervare:

  Adresa:

  Calea Turzii 176 – 178, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  Tel.:
  • Cursuri de golf pentru începători
  • Academie de golf pentru copii
  • Cursuri de golf pentru avansați
  • Pro Shop Golf
  • Custom Fitting Center

  Contact:

  Mircea Stoica
  antrenor certificat British PGA

  Tel.: 0722-432.835
  Email: mircea.stoica@romaniangolfevolution.com

  Trimiteți-ne un mesaj