Academia de juniori - RGE

RGE Academy by Mircea Stoica

În cadrul proiectului Academia de Juniori, desfășurăm programe de pregătire, având ca obiective principale educarea copiilor în cultura golfului și creșterea unei generații de tineri golferi care să ne reprezinte.

Evoluția organizației s-a facut pas cu pas, prin studiu, tehnologie și experiență, mereu cu gândul la dezvoltarea unui concept complet de instruire care să cuprindă tehnica, mental, fitness și disciplină.

Nivelele la care lucrăm cu copiii sunt: începători, avansați și profesioniști.

Object

Academia în cifre

0
Ani de activitate
0
Juniori instruiți
0
Competiții dedicate copiilor
0
Tabere tematice
0
Țări vizitate
0
Programe After-school

Clase pregătitoare

La Romanian Golf Academy oferim 3 clase pregătitoare, adaptate cu grijă la nivelul de pregătire al copiilor.

Tiny

Grupa se adresează formării copiilor cu vârste între 3 și 6 ani

After School

Grupă adresată tuturor copiilor care doresc să practice golful la nivel de hobby, recreațional, și care au potențial de performanță în viitor.

Avansați

Grupă cu plan personalizat, conceput în funcție de obiectivele fiecărui junior și include: tehnică, tehnologie în golf, monitorizare, mental, fitness și deplasări la competiții internaționale.

Etapele pe care un junior le parcurge

1. Lecții individuale

Pentru înțelegerea regulilor și a mișcărilor de bază în golf, juniorul va parcurge aproximativ trei / cinci lecții individuale. În această etapă, copilul nu are nevoie de echipament propriu. Clubul îi va asigura croslele și mingile necesare desfășurării antrenamnetelor.

2. Lecții de grup

După ce un copil cunoaște tehnica esențială în golf, se va alătura unui grup, unde continuă procesul de învățare. Lecția de grup este organizată în sistem afeterschool, desfășurându-se în aceeasi zi a săptămânii, la aceeași oră. Pentru o perioadă, juniorul va beneficia în continuare de crosele de golf incluse în prețul programului.

3. Echipament

După ce juniorul a explorat programul de instruire și este hotărât să continue practica, urmează etapa de achiziționare a echipamentului propriu.

4. Competiții

Copiii vor participa la competițiile de golf dedicate lor sau chiar la cele de adulți, categoria amatori.

Galerie foto

Juniorii Romanian Golf Academy, în timpul antrenamentelor, în tabere de profil și la competiții.

Proiecte realizate cu juniorii

România pe harta golfului european

Proiectul presupune participarea la competiții, deplasări și tabere internaționale de juniori în cât mai multe țări din Europa. Copiii din academia noastră au obținut în trei ani de activitate 20 de medalii, în Italia, Ungaria și Cipru.

Kids Golf Tour România

Am creat primul și singurul turneu de golf din România dedicat copiilor.

Tabere de golf

Am organizat tabere de golf pentru copiii începători și avansați, în țară și în străinătate. Pentru cei mici, acestea sunt un prilej, dincolo de perfecționarea tehnicii de golf, să socializeze și să creeze împreună o comunitate.

Golf After-school și Școala Altfel

Am introdus golful în școli, în colaborare cu instituțiile private din Cluj-Napoca, în cadrul programelor de after-school și Școala Altfel.

Adresa:

Calea Turzii 176 – 178, Cluj-Napoca

Tel.:
0722-432.835